miercuri, 7 iulie 2010

Capitolul 8

*

Telefonul suna. Oare de cat timp suna? Si cand adormise suna. Dar era singur in pat, afara se facuse lumina. Deci ori incepuse sa sune iar ori suna de cand adormise. Era foarte sigur ca telefonul nu suna de cand adormise. Si avea dreptate. Parca adormise cu cineva in pat. Cu cine? Ce facuse in noaptea precedenta? Nu isi amintea nimic. Tot ce isi mai amintea e ca mersese cu Vali la o petrecere, si acolo facuse cunostinta cu trei fete. Trei fete, dintre care nu isi mai aducea aminte numele nici uneia. Oare nu isi aduce aminte numele nici unei pentru ca visase? Sau era doar o mahmureala? In oricare situatie pentru el nu era bine deloc. Daca ar fi fost la petrecere cu o seara inainte, nu s-ar fi imbatat. Nu mai facuse asta din liceu. Si de atunci niciodata nu isi intrecuse limitele la care nu mai putea bea alcool. Si isi jurase ca nu va mai face asta niciodata. Asta ar fi insemnat ca si-a incalcat juramantul. S-ar fi putut intampla multe in seara respectiva. Multe pe care nu si le-ar ierta. Sau mai rau, multe pe care nu i le-ar putea ierta.Dar daca visase, atunci insemna ca a innebunit. -Asta nu suna bine. -Hi, am inceput sa vorbesc singur. Deci ori am facut o prostie, ori am innebunit. Telefonul se opri din sunat. Cu greu se ridica din pat, se aseaza pe margine. capul il durea rau. Nu stia unde si-a pus telefonul. Se uita in jos si observa ca este dezbracat. Deci nu am innebunit. In casa era dezordine, haine imprastiate. Hainele pe care le purtase cu o seara inainte. Acum stiu cu siguranta ca s-a intamplat ceva noaptea trecuta. Isi spuse el. Se gandi sa incerce buzunarele la pantaloni. Nimerise, telefonul era acolo. Avea trei apeluri. Un apel era de la Vali si celalalte doua erau de la Vanesa. Unul in seara precedenta si unul din dimineata cu pricina. -Cam tarziu nu crezi? Sau poate nu. Ar fi bine sa-i dau un telefon mai tarziu, sa ma las greu de gasit. Merse in baie se spala, umple chiuveta cu apa rece si se stropi cu ea pe fata si pe cap. Dupa zece minute de apa rece se gandi ca o cafea i-ar prinde bine, si ar fi bine sa porneasca de pe acum cafetiera, pana face un dus cafeaua ar fi gata. Cand ajunse langa cafetiera, observa cafea facuta deja in cafetiera iar pe ea era un post-it. Pe post-it era un numar de telefon si un mesaj. "Senzationala noapte, nu ai zice ca esti potolit. Suna-ma, Daca vrei. Ayane." -E clar, ceva s-a intamplat azi noapte. Si se cheama Ayane. Dupa un dus rece si o cafea tare voi dezlega misterul asta. Voi incepe de la Vali.

*

Acel dus il racorise, si ii improspatase un pic memoria, dar franturi. Cafeaua, cu toate ca nu intreaga, doar il trezise si il scapase de durerea de cap. Se gandi ca poate Vali il va lamuri. Forma numarul lui de telefon si astepta. Statea cu telefonul la ureche dar gandurile ii erau in alta parte. Parca nu ar fi asteptat sa raspunda cineva la telefon. sunetul telefonului nu il mai auzea, doar gandurile care ii veneau si ii treceau prin minte, Ayane, Vanesa, Amalia, despartirea de Amalia, ce s-a intamplat azi noapte. Nu se putea concentra asupra niciunui fapt. In mintea lui era o invalmaseala totala, poate ca ar avea nevoie de un psiholog sa isi mai puna din idei in ordine.
-Alo!? neprimind nici un raspuns se auzi iar -Daniel, ce faci ma omule, am auzit ca ai zguduit o lume.
-Alo, ce-am facut? nelamurit si trezit din vis, vrand sa intrebe cine e, dar isi aminti ca el sunase.
-You rock man, mi-a zis Ayane ca esti bestial. A zis ca te mai vrea o data. Ce dreacu le faci ma. Nu stiu, eu fac asta de o viata, si tu revii dupa zece ani in care dormi, si nu ai parte decat de aceeasi ... femeie, tot timpul, si tot tu esti zeul?
-Ce-am facut?
-Esti back in business ma, fetele te vor.
-Cum sunt?
-Back in business, pe val, girls love you.
-Aaaa, de ce?
-Pentru cum ai prestat aseara, tipa a dat zvon in tara ca ar fi un nou armasar pe piata.
-De ce ar face asta? Daca as fi prestat bine, de ce nu ar fi tacut din gura sa ma tina pentru ea?
-Pentru ca e o intelegere in liga in care se afla ea.
-Liga?
-Da omule, este un grup destul de mare de fete si vorbesc despre barbati si numai. Ele stiu fiecare barbat si totul despre el. Eu am avut nevoie de destul de multe nopti ca sa ajung pe buzele lor, iar tu se pare ca nu ai avut nevoie decat de o noapte. Bravo. Dar ai grija, ca dupa cum te cunosc eu pe tine, tu inca mai ai sperante la Amalia, si sa nu se ajunga la ea. Daca se ajunge la ea, nu mai ai nici o sansa cu ea. Toate fetele din oras stiu de grupul asta, si cine a ajuns sa fie vorbit in acel grup se stie de ce.
-Da, inteleg ce spui. Dar sper sa se opreasca undeva, si destul de curand.
-Bro' tre sa prestezi unde trebuie. Ce vrei tu e o favoare, mare, pe care nu o primesti de la oricine. In fine te descurci tu, esti baiat mare, daca ai nevoie de ceva si te pot ajuta, call me. Eu am putina treaba.
-Stai putin. Stii cumva ce s-a intamplat aseara? Ca nu imi aduc aminte foarte multe?
-Poftim? Nici macar nu iti aduci aminte? Daca se aude si asta o sa fii un Hulk pentru ele. Eu cand am plecat, tu erai acolo cu Ayane, dar din sursele mele stiu ca ai ajuns cu ea acasa si ceva ati facut altfel....
-Am inteles, mersi mult, hai ca nu te mai retin. Salut!
-Bafta multa.
Convorbirea cu Vali mai mult il speriase. Era clar ca noaptea trecuta se intamplase ceva, dar isi amintea foarte putin. Si ce isi amintea era vag. Isi amintea ca a fost cu Vali acolo. Isi amintea ca a facut cunostinta cu trei fete, dintre care una se numea Ayane. -Ce nume ciudat, pare un nume inventat de parinti. Isi dadu seama ca vorbise cu ea despre nume. Cu greu si cu multa cafea isi aminti seara pana cand au ajuns acasa dar cu goluri. Ce se intamplase acasa nu isi aducea aminte. Incerca sa o sune pe Amalia, dar telefonul ei era inchis. Se gandi, telefonul inchis, nici un semn, sunt pe buzele femeilor din Liga cum s-o numi ea, o tipa mi-a facut cafea cu numarul ei de telefon pe cafetiera, alta m-a sunat de 2 ori intr-o noapte. Ce-i de facut? Ar fi bine sa incep prin a suna o persoana. Formase numarul de telefon, telefonul incepu sa sune. Acum era atent, nu era distras.
-Alo! Buna Daniel.
-Buna, imi pare rau ca am sunat asa tarziu.
-Nu face nimic, eu ma bucur ca ai sunat. Mai bine mai tarziu decat niciodata.
-Asa este.
-Stii ca eu sunt mai directa. Deci?
-Da stiu, deci ce?
-Din cate imi aduc aminte, trebuia sa ne vedem.
-Fara sa mai cautam scuze si trecand peste faptul ca amandoi am sunat si nici unu nu a raspuns cel mai bine ar fi sa stabilim acum o intalnire. Ce zici?
-Eu nu mai am rabdare. Ma pregatesc si intr-o ora sunt la tine.
-Nu ma asteptam sa fie atat de curand. Dar imi convine, si eu eram nerabdator.
-Hai sa nu mai pierdem timpul la telefon, te pup si ne vedem la tine.
-Ai dreptate, te pup si eu.
Cursul acestei discutii il luase prin surprindere. Se astepta sa ajunga cu ea in pat, dar nu asa de repede. Intalnirea pe care o stabilisera, mai exact prima lor intalnire avea sa fie acasa la el, deci in pat. Suna bine, gandi el. Luandu-si o marja de eroare, chiar daca femeile de genul ei intarziau, se gandi ca are patruzecisicinci de minute la dispozitie sa stranga putin din dezordinea din casa si sa se pregateasca. Sa adune toate lucrurile care nu erau in ordine in casa si sa le inchida in dormitorul pe care nu prea il folosea ii lua douazeci de minute. In zece minute facu un dus, iar celelalte cincisprezece le folosi sa isi aleaga hainele cu care sa se imbrace. Mai mult durase sa isi aleaga hainele decat sa se pregateasca. Dupa ce termina tot ce isi propusese rasufla usurat deoarece isi alesese timpul perfect. Sunase la usa si isi dadu seama ca Vanesa ajunsese cu cincisprezece minute mai devreme. Deschizand usa o voce suava ii spuse:
-Imi cer scuze ca am ajuns mai devreme decat am spus, dar nu mai aveam rabdare.
-Ma bucur ca ai ajuns mai devreme, nici eu nu aveam rabdare.
Era imbracata cu o bluza alba foarte decoltata, fara sutien deoarece sfarcurile se vedeau prin ea, o fusta destul de scurta, alba si aceasta, fara chiloti spera si gandea in acelasi timp Daniel si o pereche de pantofi albi de lac. Intr-o mana avea o pereche de ochelari albi cu lentile mari. negre, iar in cealalta mana avea o sticla de vin rosu.
Daniel o pofti inauntru. Vanesa intra, ii intinse sticla si ii spuse, muscandu-si buza.
- Am vrut sa o desfac acasa, sa nu mai pierdem timpul
-Nu-i nimic, putin suspans face bine. Lua sticla se indrepta spre bar, scoase un tirbuson si desfacu sticla. Puse vin in doua pahare mari de vin, mai mult decat se pune de obicei. Le baura pe nerasuflate amandoi. El se gandi ca mai are nevoie de unul si turna amandurora pana la acelasi nivel. Le baura si pe acestea fara sa spuna nici unul nimic, doar privindu-se unul pe celalalt, poftind unul la celalalt. Amandoi vedeau dorinta in ochii celuilalt si nu numai in ochi. Corpurile lor erau ca niste foi scrise cu aceleasi cuvinte vreau, doresc, acum. Vanesa se apropie usor de el, il saruta, asta ii placea lui Daniel. Felul in care era sarutat i se parea cunoscut. Apoi pe gat, cobora pe piept, Daniel era in extaz. Felul in care era sarutat il scotea din minti. Ba nu, il scotea din corpul sau. Il lua de mana, se indrepta spre dormitor, de parca stia unde este dormitorul, impinse usa intra in camera iar apoi il trase si pe el. Cu o mana isi smulse bluza de pe ea, iar cu cealalta decheie fusta lasand-o sa alunece usor pe pielea ei, iar apoi incepu sa il dezbrace si pe Daniel. Cu fiecare miscare pe care o facea cu atat il saruta mai apasat. Fiecare loc dezvelit era acoperit cu sarutarea ei. Daniel simtea ca explodeaza. Ceva era cunoscut in aceasta senzatie, dar nu stia ce. Nu il interesa. Se lasa in voia acelei fete. Dupa ce il dezbraca, il impinse pe pat, lui i se parea ca aluneca in puf, nu ca ar cadea. I se parea ca aluneca, dar si aluencatul acelea era in reluare. Se urca pe el, incepu sa se frece de el, in timp ce il mangaia pe piept, il saruta pe gat, pe ureche. El era neputincios.Vanesa incepu sa se miste din ce in ce mai tare. Daniel se dezmierda, observand ca se poate misca, incepu sa se miste si el contra ei. Continua asa un timp pana cand incepu Vanesa sa geama. Dupa ce se opri din gemut o lua pe sus si o intoarse cu spatele la el. Repetara aceleasi miscari, o saruta pe spate si o mangaia pe coapse. Continuara in diferite pozitii, inca vreo doua ore, pana cand simti ca nu mai poate, ca obosise. Se intinse in pat, nici unul nu spunea nimic, doar se mangaiau. Acum incepuse sa isi dea seama. Totul ii parea cunoscut. Isi aminti ca si seara trecuta totul se intamplase la fel. Totul in jur si tot ceea ce se intampla ii era cunoscut, pentru ca orice facea, cu oricine facea, ii aducea aminte de Amalia. Amalia. Totul este perfect, casa, ambianta, vinul, patul, el, dar nu este fata potrivita. Vanesa ii spuse mangaindu-l si sarutandu-l pe frunte. -Stiu la ce te gandesti. el nu apuca sa spuna nimic. Nu putea sa spuna nimic. Ea isi daduse seama si el stia. Vanesa se ridica si in timp ce se imbraca, observa ca avusese dreptate nu avea chiloti, ea ii spuse.
-Ai fost senzational, de fapt esti senzational. Mi-ai oferit acum o partida de sex de neuitat. Si pentru asta, voi fi pestisorul tau de aur. Banuiesc ca ai auzit ca esti cautat de acea Liga.
-Da. un da scos cu greu din gura lui.
-Ei bine stai linistit pentru ca eu sunt printre membrele de elita ale acelui club. Vei fi taiat de pe lista. Asta este prima dorinta pe care ti-am indeplinit-o. A doua dorinta este o informatie. Lumea este mica, eu stiu ca tu esti detinatorul acelui blog, filacupoveste.ro, iar cel de care ii place Amaliei este o persoana virtuala si anume cel care scrie pe filacupoveste.ro. Vanesa terminand sa se imbrace, fara sa mai spuna nimic, fara sa mai gesticuleze, fara "te pup" sau fara sa mimeze un pupic, se intoarse si pleca. Daniel ramase intins in pat, asa cum era de cand incepuse Vanesa sa vorbeasca, iar gandurile erau singurele care mai miscau in corpul lui.

Pentru Capitolul 9 click aici!

Pentru comentarii mai jos!