sâmbătă, 20 martie 2010

Povestea prinţesei triste!

                  A fost odată ca niciodată, cu mult timp în urmă, un rege care trăia într-un palat magic. Regele locuia în palat împreună cu frumoasa sa fiică, prinţesa Crystal. Dar exista o problemă! Tot ce atingea prinţesa Crystal se topea. Indiferent ce, metal, lemn, plastic, totul se topea în mâna ei.
Datorită acestui lucru toată lumea se temea de prinţesă. Nimeni nu îndraznea să o ceară de nevastă.
Regele era disperat. Ce putea el să facă să-şi ajute fiica? El şi-a consultat vrăjitorii şi magicienii.
Un vrăjitor i-a sugerat: “Dacă fiica ta va atinge un singur lucru care nu se topeşte, atunci ea va fi salvată!.”
Regele s-a bucurat mult. În următoarea zi el a organizat un concurs. Primul om care aduce un obiect care să nu se topească în mâna prinţesei o va lua de nevastă şi va obţine şi regatul.
Trei prinţi tineri s-au prezentat la concurs.
Primul prinţ a adus un aliaj foarte tare de titan. Dar Imediat ce prinţesa l-a atins, acesta s-a topit. Prinţesa s- a supărat nespus.
Al doilea prinţ a venit cu un diamant, dar destinul s-a repetat. Prinţesa era dezamăgită.
S-a apropiat şi al treilea. Acesta i-a spus prinţesei să-i bage mâna în pantaloni şi să atingă ce avea acolo. Prinţesa a făcut exact cum i s-a spus, şi brusc a roşit. Ea a simţit ceva foarte tare… ţinea ceva în mână… care nu se topea deloc!!!
Întrebare:
Ce anume avea al treilea prinţ în pantaloni?
Bombonele M&M’s, desigur. Ele se topesc mereu în gură, nu în mână.P.S. Aceasta poveste a fost preluata de pe Blogu' lu' Flory. Recomand blogul ptr multe chestii interesante dar mai ales pentru Fierbinte ca gheata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Hai mai zi ceva: