duminică, 28 februarie 2010

"Cum au aparut elefantii cu trompa"


           Mai sus avem povestea "Cum au aparut elefantii cu trompa" dar ptr ca nu se intelege f bine(din cauza scrisului meu "frumos") o sa o transcriu si mai jos.


          "Intr-o zi Pinochio se plimba(Gem stie sa scrie) prin padurea spanzuratilor adormiti( tzigancii). Si s-a intalnit acesta cu Balaurul Care Scuipa Calorifere. Pinochio se batu' cu el in spade si sosete care miroseau a levantica. La un moment dat balaurul scuipa foc si il ingheta pe pinochio de la jumatate in jos. In preajma erau si Chewbaca cu Luke Skywalker urmariti de Zanul Camatar (ii urmarea ca sa-si recupereze banii, sau sa rupa cateva picioare, maini) care era calare pe maxim(maxim am zis) 6 cai frumosi.

Pinochio spune o minciuna, ii creste nasul, si ii intra la Balaur in ochi. Acesta scuipa flacari si il arde pe Chewbaca care ramane fara blana. Pinochio se pisa pe el de ras iar Cewbaca se uita urat la el. Asta razand spune "Laser frate" si ii creste iar nasul, iar Zanul Camatar se impiedica de nasul lui si in cadere il transforma pe Pinochio in elefant. Si uite asa au aparut elefantii cu trompa nene ca pana atunci aveau nas. Si asta a fost povestea elefantilor si cum au aparut ei in forma pe care o au in prezent.

               Si au trait fericitzi pana la adanci batranetzi!

                                                             THE END


        By: Serj, Ovidiu;

       Adaptare de catre: Serj, Jem;

      Lumini:Florin(CZN);

       Prezenta scenica:Mada, Adi, Aly, si restul casei.


   PS: Pe spatele povestii avem si urmatoarea schitza:


Poza de mai sus nu are nici o legatura cu povestea doar am vrut-o eu pusa:D.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Hai mai zi ceva: